Vienmēr labas preces un labas cenas.
LVRU
Labdien cienījamais: apmeklētāj

Mani pirkumi:

0.00 €
TOP

JAUNUMI

AKCIJAS

Piegāde

Kontakti

Informācija

Līzings


PRODUKTU KATALOGS
Zivis
Putni
Kaķi
Suņi
Sausā barība (28)
Konservi (38)
Gardumi un papildbarība (23)
Trauki (11)
Rotaļlietas (6)
Mutes dobuma higiēna (4)
Kopšanas līdzekļi (13)
Šampūns un higiēnas līdzekļi (16)
Pastaigai (6)
Noderīgas lietas (5)
Barošana no pudeles (2)
Piedevas, vitamīni
Kaulu stiprināšanai vitamīni (3)
Gremošanas trakta veselībai (7)
Locītavu slimību profilaksei (5)
Papildbarība ādai un apmatojumam (5)
Vitamini (8)
Nomierināšanai (2)
Dresūrai (2)
Cērpamās ierīces
Pretparazītu līdzekļi (8)
Tualetes (7)
ATBAIDĪTĀJI (6)
TELPU KOPŠANA UN TĪRĪŠANA (3)
Grauzēji
Bruņurupuči un rāpuļi
ZOO NEWS
Zirgs (2)
Aptieka mājdzīvniekiem un mājlopiem
Sanitāri higiēniskie līdzekļi (6)




Kods:110081
Nosaukums:GIGI Activet TBL uz 20kg 100tab.
Īss apraksts:Preparāts locītavu slimību profilaksei suņiem.
Ražotājs:GIGI

Cena:
32.20 


Attēli (1)
Vairāk informācijas

GIGI Activet TBL Preparāts locītavu slimību profilaksei suņiem.

 

Vienas tabletes sastāvs:
MSM (metilsulfanilmetāns – dabīga sēra avots) 640 mg; D-glikozamīna HCl 600mg; vitamīns Ester C (Calcium acorbate E302 pH neitrāla forma) 160mg; hondroitīns 132 mg; Bosvēlijas ekstrakts PE 65% 40mg.

 

D-Glikozamīna hidrohlorīds. Glikozamīns nodrošina locītavu un saistaudu veselības atjaunošanai nepieciešamās vielas (glikozaminoglikāns). Glikozamīns ir vitāli svarīgs kolagēna, prostaglandīnu un hiāluronskābes sintēzei; labi uzsūcas gremošanas traktā un ātri transformējas locītavās.

 

Hondroitīns. Hondroitīns ir viens no galvenajiem komponentiem, kurš nodrošina skrimšļu elastību, atjauno skrimšļu un saistaudu struktūru to bojājumu gadījumos (artrīts, osteoartrīts u.c.), aizkavē skrimšļu „nolietošanos” locītavās. Hondroitīnspapildina glikozamīna darbību, palīdzot uzturēt mitrus locītavu audus.

 

Metilsulfonilmetāns - MSM. Metilsulfonilmetāns ir dabiskas izcelsmes biopieejama sēra avots un sēra donors sēru saturošajām aminoskābēm – cisteīnam un metionīnam, kurām ir būtiski svarīga nozīme skrimšļu veidošanās un reģenerācijas procesā, īpaši to bojājumu gadījumā (osteoartrīts u.c.). Vienlaikus MSM ir spēcīgs antioksidants, veicina saistaudu (kolagēns, keratīns) atjaunošanos, samazina muskulatūras spazmas locītavu apvidū un rētaudu veidošanos, uzlabo asins pieplūdi audu bojājumu vietās, samazina iekaisumu un sāpju sajūtas.

 

Vitamīns Ester C® ir jauna patentēta pH neitrāla C vitamīna forma kalcija askorbāta veidā; satur dabīgos C vitamīna metabolītus, kuri aktivizē C vitamīna molekulas, sekmējot to iekļūšanu šūnās. Ester C® ātri un pilnīgi asimilējas, saglabājot savu aktivitāti organismā (un leikocītos) 24 stundas, pat ilgstoši lietojot nekairina kuņģa gļotādu un neizraisa dedzinošas sajūtas, neietekmē zobu emalju, stimulē imunitāti. Vitamīns Ester C® pastiprina pārējo komponentu (glikozamīna, hondroitīna, metilsulfonilmetāna) asimilāciju patoloģiski izmainītajos locītavu audos, atjauno locītavu saistaudus un uzlabo apasiņošanu. Ester C®, salīdzinot ar tradicionālajām C vitamīna formām, ir vismaz četras reizes efektīgāks.

 

Ester C® – novitāte locītavu funkciju atjaunošanā.
Bosvēlija. Bosvēlijas(Boswellia serrata) ekstrakts ir dabīgs pretsāpju un pretiekaisuma līdzeklis, īpaši locītavu iekaisumu gadījumos (bloķē leikotrīnu sintēzi); nostiprina un atjauno asinsvadus, sekmējot mikrocirkulāciju audu bojājumu vietās, atjauno locītavu audus.Bosvēlijas aktīvās vielas (acetil-bosvēlija skābes) darbojas analogi nesteroīdajiem pretiekaisuma līdzekļiem, neizraisot blakus reakcijas.

 

Papildvielas: dabiskas izcelsmes garšas uzlabotājs, mikrokrictāliskā celuloze, magnija stearāts, kalcija hidrogēnfosfāts, nātrija benzoāts.

 

Analītiskie komponenti: proteīns 9%, tauki 2%, mitrums 10%.

 

Devas: Svarā līdz 10kg – ½ tab., no 10-20k 1 tab., no 20-40kg 2 tab., no 40-60kg 3 tab., virs 60kg 4 tab. dienā, vai pēc ārsta norādījuma. Pirmās 7 dienas devu ieteicams dubultot.

 

Lietošans ilgums 45-60 dienas, smagākos gadījumos ne mazāk kā 120 dienas. Suņiem ar vāju skeleta sistēmu var lietot visu mūžu.


« Pie preču saraksta
« Pie preču saraksta

Lūdzam ievērot:

  • Visas cenas norādītas euro ar PVN 21%.
  • Prece var atšķirties no attēlā redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.


Ražotājs:
Cena:
- €


Pirkumu grozs
Jūsu grozā
nav preču

Populāras preces

GIGI JOINTS&BONES STRONG pulveris, 1040g
Locītavu slimību profilaksei »
€ 49.05 

GIGI Activet TBL uz 20kg 100tab.
Locītavu slimību profilaksei »
€ 32.20 

GIGI Activet TBL uz 20kg 240tab.
Locītavu slimību profilaksei »
€ 66.90 

8in1 Excel Glucosamine
Locītavu slimību profilaksei »
€ 11.55 




Top

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku.

X