Vienmēr labas preces un labas cenas.
LVRU
Labdien cienījamais: apmeklētāj

Mani pirkumi:

0.00 €
TOP

JAUNUMI

AKCIJAS

Piegāde

Kontakti

Informācija

Līzings


PRODUKTU KATALOGS
Zivis
Nano akvāriji (51)
Lielie akvāriji (111)
Akvāriji profesionāļiem (7)
Paliktņi (64)
Īpaši jūras akvārijiem
Zāles (19)
Barība (113)
Dzesēšanas sistēmas (9)
Barotavas (17)
Sildītāji (64)
Piederumi filtram
Filtri (103)
Gaisa kompresori (40)
Smidzinātāji (37)
Spuldzes
Apgaismojums (135)
Mēslojumi un ķimikālijas
Mēslojums saknēm (16)
Šķidrie minerālmēsli (40)
Ūdens Kondicionieri (12)
Baktērijas (15)
Pretaļģu līdzeklis (7)
Līdzekļi ūdens kvalitātes uzlabošanai (25)
Speciāli zivīm un garnelēm (13)
Instrumenti akvāriju tīrīšanai (33)
Akvāriju stiklu tīrīšana (38)
Akvārija tīrīšana (57)
CO2 sistēmas (87)
Testi (78)
Dekorācijas
Ūdens sūkņi (50)
Straumes sūkņi (8)
Skimmeri (15)
Osmoze (52)
Ozonatori (2)
Piederumi (218)
Grunts (78)
UV sterilizatori (29)
Rezerves daļas
Dīķiem
Augi (44)
Garneles
Akvārija gliemeži
Putni
Kaķi
Suņi
Grauzēji
Bruņurupuči un rāpuļi
ZOO NEWS
Zirgs (2)
Aptieka mājdzīvniekiem un mājlopiem
Sanitāri higiēniskie līdzekļi (6)




Kods:000116011280
Nosaukums:Seachem Sure Start Pack 3 x 100mL
Īss apraksts:Trīs pamatlīdzekli veiksmīgai akvārija palaišanai un apkalpošanai
Ražotājs:Seachem (ASV)

Cena:
25.00 


Vairāk informācijas

1. Prime koncentrēts kondicionieris jūras un saldūdens akvārijiem. Prime likvidē hloru, hloramīnus un amonjaku ūdenī. Līdzeklis pārvērš amonjaku drošā, netoksiskā formā, kas viegli attīrās ar biofiltra palīdzību. Prime mazina nitrītu indīgumu. Kā arī tas stimulē un aktivizē zivju dabiskās gļotādas reģenerāciju. Preparāts nesatur skābi un neietekmē pH parametrus ūdenī. Prime neizraisa aktīvu putošanu putu separatorā. To lieto jauna akvārija palaišanas gadījumos, kā arī, pievienojot vai mainot ūdeni akvārijā.

 

Lietošanas norādījumi

 

Izmantot palaišanas laikā un ūdens maiņas laikā. Lietojiet 1 vāciņu (5 ml) uz 200 L jaunā ūdens. Prime novērš aptuveni 1 mg/L amonjaka, 4 mg/L hloramīna, vai 5 mg/L hlora.

Ņemiet vērā, ka vāciņa pirmā vītne ir aptuveni 1mL.

 

Var pievienot pa tiešo akvārijā, bet labāk pievienot jaunajam ūdenim. Sēras smarža ir pieļaujama. Ārkārtīgi lielas Hloramīna koncentrācijas gadījumā var droši lietot dubultu devu. Ārkārtīgi lielas nitrītu koncentrācijas gadījumā var lietot devu, kas pārsniedz normu 5 reizes. Ja temperatūra ir > 30 ° C un hlora vai amonjaka līmenis ir zems, izmantojiet pusi devas.

 

2. Stability ātri un droši stabilizē saldūdens un jūras akvārija biosistēmu, tādējādi novēršot zivju miršanas sākotnējo cēloni ("jaunā akvārija sindroms"). Stability radīts speciāli lietošanai akvārijos un satur sinerģisku maisījumu ar aerobām, anaerobām un fakultatīvām baktērijām, kas atvieglo organisko atkritumu, amonjaka, nitrītu un nitrātu sadalīšanos.

 

Lietošanas noteikumi
Sakratīt pirms lietošanas. UV-lampai jābūt izslēgtai. Lietojiet 1 vāciņu (5 ml) uz 40 l ūdens pirmajā dienā. Pēc tam 7 dienu laikā lietojiet 1 vāciņu uz 80 l. Šīs nedēļas laikā iemitināt dzīvniekus akvārijā drīkst jebkurā brīdī. Akvārija stabilizēšanai lietojiet Stability 1 reizi mēnesī 5ml uz 40 L ūdens vai arī katru reizi, mainot ūdeni, kā arī dzīvnieku iemitināšanas gadījumā.

 

3. Seachem Pristine 100ml - ir baktēriju piedeva organisko atkritumu likvidēšanai. Ātri un nekaitīgi likvidē dūņas un atkritumus. Palīdz uzlabot ūdens dzidrumu jūras un saldūdens akvārijiem.

Pristine izmanto dabisku bioaugmentācijas metodi, lai uzlabotu ūdens kvalitāti. Tas satur baktērijas, kas saldūdens un jūras sistēmās sadala lieko pārtiku, atkritumus un detrītu. Tas arī samazina lieko barības vielu (piemēram, amonjaka, nitrātu un nitrītu) daudzumu, kas var veicināt kaitēkļu un patogēnu vairošanos. Pristine dzidrina ūdeni un uzlabo vispārējo ūdens vides veselību.

 

Seachem Pristine baktērijas vairojas gan saldūdenī, gan sālsūdenī un var patērēt plašu organisko savienojumu klāstu, tostarp taukus, kas var radīt neizskatīgas plēves. Atšķirībā no tradicionālajām nitrificējošām baktērijām šis baktēriju maisījums var pielāgoties skarbiem apstākļiem (skābekļa trūkums) vidē un turpināt vairoties un uzlabot ūdens mikrovidi. Biopolimēri, ko ražo izveidotās baktēriju kolonijas, aiztur atkritumu daļiņas un palielina ūdens dzidrumu.

 

Pielietojums un devas.
Pirms lietošanas labi sakratiet. Izslēdziet UV/ozonu. Izmantojiet 1 vāciņu (5 ml) uz katriem 40 litriem. Pēc tam izmantojiet uzturošo devu 1 vāciņš (5 ml) uz 80 litriem, ja tiek pievienoti jauni dzīvnieki vai biofiltrs ir bojāts tīrīšanas vai zāļu lietošanas dēļ. Pirms baktēriju pievienošanas antibiotikas jāneitralizē ar svaigu ogles filtru un jānomaina ūdens. Pirms UV sterilizatoru vai ozona izmantošanas pagaidiet 2 vai 3 dienas, līdz baktērijas nofiksējas. Atkārtotas problēmas ar augstu uzturvielu daudzumu var liecināt par pārsātinājumu, pārbarošanu vai nepietiekamu filtrāciju.


« Pie preču saraksta
« Pie preču saraksta

Lūdzam ievērot:

  • Visas cenas norādītas euro ar PVN 21%.
  • Prece var atšķirties no attēlā redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.


Ražotājs:
Preces tips:


Cena:
- €


Pirkumu grozs
Jūsu grozā
nav preču

Populāras preces

SEACHEM Alkaline Buffer 300g
Līdzekļi ūdens kvalitātes uzlabošanai »
€ 15.49 

Seachem Reef Builder 300 gr
Rifu akvārijiem »
€ 14.99 

Seachem Pristine
Līdzekļi ūdens kvalitātes uzlabošanai »
€ 9.59 

JBL AquaDur Malawi/Tangany 250g
Līdzekļi ūdens kvalitātes uzlabošanai »
€ 19.49 




Top

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku.

X