Vienmēr labas preces un labas cenas.
LVRU
Labdien cienījamais: apmeklētāj

Mani pirkumi:

0.00 €
TOP

JAUNUMI

AKCIJAS

Piegāde

Kontakti

Informācija

Līzings


PRODUKTU KATALOGS
Zivis
Putni
Kaķi
Suņi
Sausā barība (28)
Konservi (38)
Gardumi un papildbarība (23)
Trauki (11)
Rotaļlietas (6)
Mutes dobuma higiēna (4)
Kopšanas līdzekļi (13)
Šampūns un higiēnas līdzekļi (16)
Pastaigai (6)
Noderīgas lietas (5)
Barošana no pudeles (2)
Piedevas, vitamīni
Dresūrai (2)
Cērpamās ierīces
Pretparazītu līdzekļi (8)
Tualetes (7)
ATBAIDĪTĀJI (6)
TELPU KOPŠANA UN TĪRĪŠANA (3)
Grauzēji
Bruņurupuči un rāpuļi
ZOO NEWS
Zirgs (2)
Aptieka mājdzīvniekiem un mājlopiem
Sanitāri higiēniskie līdzekļi (6)

Sākums   »   Suņi   »   Sausā barība



Kods:570347
Nosaukums:Acana Grass-Feed Lamb suņiem
Īss apraksts:ar jēra gaļu un aboliem, alerģiskiem suņiem
Ražotājs:Acana (Kanāda)

Cena:
29.99 
Citi preces modeļi:
Att.KodsModelisCenaGab.
-5702002.0 kg.
29.99 
-5706066.0 kg.
65.00 
-57012511.4 kg.
95.00 
-57017017.0 kg.
135.00 


Vairāk informācijas

GRASS-FED LAMB - VISĀM ŠĶIRNĒM UN DZĪVES POSMIEM

 

ACANA Grass-Fed Lamb ir barība ar ierobežotu sastāvdaļu skaitu, tā satur 50% jēra gaļas – viena veida viegli sagremojamas dzīvnieka olbaltumvielas, kas ir ideāli piemērotas visu šķirņu un vecuma suņiem ar jutīgu kuņģi.

 

Jaunzēlandes lauku saimniecībās audzētie jēri, ko mums piegādā svaigā veidā barojošās WholePrey™ gaļas, aknu un spēķu proporcijās, atspoguļo dabisko uzturu, bet svaigie āboli, sviesta ķirbji un ķirbji nodrošina veselīgu gremošanu.

 

Šī Biologically Appropriate™ barība ir gatavota mūsu godalgotajās NorthStar® virtuvēs no vislabākajām un svaigākajām sastāvdaļām, tādēļ tā ir ideāli piemērota izvēlīgiem suņiem vai suņiem ar jutīgu kuņģi. Iepazīstieties ar sastāvdaļām – mēs domājam, ka jūs mums piekritīsiet.

 

VISA PAMATĀ IR GAĻA

 

CIK DAUDZ GAĻAS?
ACANA Grass-Fed Lamb barība nesatur augu izcelsmes olbaltumvielu koncentrātus, un tās sastāvā ir 50% jēra gaļas.

 

CIK DAUDZ SVAIGAS GAĻAS?
1/2 no ACANA Singles sastāvā esošās jēra gaļas ir SVAIGA, un 1/2 ir kaltēta. Visi jēru gaļas produkti iegūti no jēriem, kas atzīti par piemērotiem izmantošanai cilvēku uzturā.

 

CIK DAUDZ DAŽĀDU DZĪVNIEKU GAĻAS?
ACANA Singles satur viena dzīvnieka olbaltumvielas WholePrey™ noteiktajās gaļas, iekšējo orgānu un skrimšļu proporcijās.

 

Ar zāli baroti jēri – gaļa, aknas, sirdis, nieres un skrimšļi, piegādāti jēli no Jaunzēlandes.

 

TIKAI 4 PIEDEVAS

Atšķirībā no tradicionālās suņu barības, ACANA barībai bagātīgi pievienotā svaigā gaļa un WholePrey™ sastāvdaļas dabiskā veidā nodrošina svarīgas barības vielas, izslēdzot nepieciešamību pievienot dažādas piedevas un uztura bagātinātājus.

 

LABĀKĀS UN SVAIGĀKĀS KANĀDĀ AUDZĒTĀS SASTĀVDAĻAS

ACANA Grass-Fed Lamb satur nepārspēti daudzveidīgas vietējās izcelsmes sastāvdaļas, ko audzējuši vai zvejojuši cilvēki, kurus mēs pazīstam un kuriem uzticamies, tā ir atzīta par piemērotu lietošanai cilvēku uzturā un katru dienu svaiga tiek piegādāta mūsu godalgotajās NorthStar ® virtuvēs!

 

Jēla ar zāli barota jēra gaļa (18%), jēra gaļas milti (18%), veseli zaļie zirņi, veselas sarkanās lēcas, jēlas jēru aknas (4%), jēru tauki (4%), svaigi „Red Delicious“ šķirnes āboli, (4%), veseli aunazirņi (4%), veselas zaļās lēcas, veseli dzeltenie zirņi, jēlas jēra spēķes (2%), jēlas jēra nieres (2%), žāvēti jēra skrimšļi (2%), lēcu šķiedras, jūras aļģes (1,2%) (tīrs un ilgtspējīgs DHA un EPA avots), svaigs vesels sviesta ķirbis, svaigs vesels ķirbis, kaltētas brūnaļģes, ar sublimācijas metodi žāvētas jēra aknas (0,1%), sāls, svaigas veselas dzērvenes, svaigas veselas mellenes, cigoriņu sakne, kurkumas sakne, piena dzelksnis, diždadža sakne, lavanda, ārstniecības altejas sakne, mežrožu augļi.Piedevas: D3, E vitamīns, cinks, varš.Dabiskais konservants – E vitamīns.

 

JŪSU SUNS IR ĪPAŠS

ACANA barība labvēlīgi ietekmē ikvienas šķirnes suni jebkurā viņa dzīves posmā. Gluži kā jūs, arī jūsu suns ir unikāls indivīds, un viņa barības prasības mainīsies atkarībā no vides, vecuma un aktivitātes līmeņa. Tālāk tabulā ir norādīts vidējais daudzums, kas pēc vajadzības jāpielāgo. Barojiet divreiz dienā un vienmēr nodrošiniet, lai dzīvniekam ir pieejams svaigs, tīrs ūdens.

† Izmantojiet standarta 250 ml/120 g mērkrūzi. Pasniedziet sausu vai nedaudz samitrinātu. Regulāri apmeklējiet veterinārārstu. Lai barību ilgāk saglabātu svaigu, mēs iesakām cieši noslēgt barības maisu un uzglabāt to vēsā, sausā vietā.


KALORIJU SADALĪJUMS

Salīdzinot ar tradicionālo barību, ACANA nodrošina vairāk kaloriju no olbaltumvielām un taukiem un mazāk no ogļhidrātiem, tādējādi samazinot aptaukošanās risku un veicinot labu kucēna veselību un attīstību.

 

Metabolizējamā enerģija ir 3393 kcal/kg (407 kcal uz 250 ml/120g kausiņa), tostarp 32% no olbaltumvielām, 30% no dārzeņiem un augļiem un 38% no taukvielām.


BARĪBA AR GAĻAS SASTĀVU, KAS LĪDZINĀS SUŅA DABISKAJAM UZTURAM.

Visu suņu priekštecis ir pelēkais vilks. Lai gan gadiem ilgajā suņu šķirņu audzēšanas procesā ir radīti simtiem „citāda izskata vilku“, suņa organisma iekšējās funkcijas ir palikušas nemainīgas, tādēļ nav nekāds pārsteigums, ka arī uztura prasības ir tādas pašas.

 

Mūsu godalgotā Biologically Appropriate ™ filozofija ir vienkārša: nodrošināt suņa dabiskajai attīstībai atbilstošu gaļas daudzumu, svaigumu un daudzveidību, vienlaikus ierobežojot ogļhidrātus un sintētiskās sastāvdaļas.


« Pie preču saraksta
« Pie preču saraksta

Lūdzam ievērot:

  • Visas cenas norādītas euro ar PVN 21%.
  • Prece var atšķirties no attēlā redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.


Ražotājs:
Cena:
- €


Pirkumu grozs
Jūsu grozā
nav preču

Populāras preces

Orijen Puppy Large 11.4kg
Sausā barība »
€ 93.99 

ACANA Grasslands Dog
Sausā barība »
€ 29.80 

Schesir ADULT MAINTENANCE CHICKEN
Sausā barība »
€ 5.99 

Schesir Dog Small Adult with Ham
Sausā barība »
€ 5.99 




Top

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku.

X