Vienmēr labas preces un labas cenas.
LVRU
Labdien cienījamais: apmeklētāj

Mani pirkumi:

0.00 €
TOP

JAUNUMI

AKCIJAS

Piegāde

Kontakti

Informācija

Līzings


PRODUKTU KATALOGS
Zivis
Putni
Kaķi
Gardumi un papildbarība (14)
Sausā barība (14)
Konservi (69)
Guļvietas un mājas (1)
Trauki (2)
Rotaļlietas (3)
Kakla siksnas (4)
Iemauktiņi (1)
Kopšanas līdzekli (11)
Mutes dobuma higiēna (1)
Pretparazītu līdzekļi (6)
Vitamīni kaķiem (8)
Tualetes (23)
Smiltis (17)
TELPU KOPŠANA UN TĪRĪŠANA (2)
Speciālie līdzekļi. Dresūrai (3)
Suņi
Grauzēji
Bruņurupuči un rāpuļi
ZOO NEWS
Zirgs (2)
Aptieka mājdzīvniekiem un mājlopiem
Sanitāri higiēniskie līdzekļi (6)

Sākums   »   Kaķi   »   Sausā barība



Kods:064992714550
Nosaukums:Acana WILD PRAIRIE CAT & KITTEN
Īss apraksts:bezgraudu barība kaķiem ar vistas gaļu
Ražotājs:Acana (Kanāda)

Cena:
7.11 
Citi preces modeļi:
Att.KodsModelisCenaGab.
-0649927145814.5 kg
55.99 
-0649927145741.8 kg.
28.50 
-0649927145500.34 kg.
7.11 


Vairāk informācijas
YouTube

WILD PRAIRIE CAT & KITTEN - VISĀM ŠĶIRNĒM UN DZĪVES POSMIEM
Visi kaķi un kaķēni pēc dabas ir gaļēdāji, kas nozīmē, ka viņi ir bioloģiski pielāgojušies uzturam, kurā ietilpst daudz dažāda veida svaiga gaļa ar nelieliem augļu un zālaugu daudzumiem.


Tādēļ ACANA Wild Prairie Cat & Kitten barība satur daudz brīvās turēšanas apstākļos audzētu vistu un tītaru gaļas un dabiskā vidē dētas olas no vietējām prēriju saimniecībām un savvaļā zvejotus asarus no mūsu ziemeļu ezeriem – to visu piegādā svaigu un barības vielām bagātu.


Lai samazinātu nevēlamos ogļhidrātus, ACANA barība nesatur graudus un kartupeļus, toties tās sastāvā ir augļi un dārzeņi, kas svaigi un veseli piegādāti no saules lutinātiem augļu dārziem un prēriju melnzemes augsnēm.


ACANA Wild Prairie Cat & Kitten barība ir gatavota mūsu godalgotajās virtuvēs no svaigākajām Kanādā audzētajām sastāvdaļām, kas uztur jūsu kaķi vai kaķēnu veselīgu un spēcīgu. Iepazīstieties ar sastāvdaļām – mēs domājam, ka jūs mums piekritīsiet.

DAUDZ GAĻAS

 

Ideālā barība atdarina barību, kādu jūsu kaķim vai kaķēnam paredzējusi māte daba!


Pilni 70% no ACANA Wild Prairie Cat & Kitten barības ir barojoša vistas gaļa, tītara gaļa, olas un zivis atbilstoši ar gaļu un olbaltumvielām bagātajam uzturam, kas veidojies kaķa evolūcijas gaitā, un svaigās, vietējā reģionā audzētās gaļas daudzveidība atspoguļo kaķa dabiskā uztura dažādību.

  • Brīvās turēšanas apstākļos audzētu vistu gaļa, ko katru dienu piegādā svaigu no vietējām prēriju saimniecībām
  • Brīvās turēšanas apstākļos audzētu tītaru gaļa, ko katru dienu piegādā svaigu no vietējām prēriju saimniecībām
  • Dabiskā vidē dētas olas, ko katru dienu piegādā svaigas un veselas no vietējām prēriju saimniecībām
  • Savvaļā zvejoti asari – ilgtspējīgi Ziemeļu ezeros un katru dienu piegādāti svaigi

Pirms mūsu svaigās, vietējā reģionā audzētās sastāvdaļas katru dienu piegādā svaigas un bez konservantiem – nesalīdzināmas ar jebkuru citu kaķu barību – tās tiek atzītas par piemērotām lietošanai cilvēku uzturā


SVAIGI VIETĒJIE AUGĻI UN DĀRZEŅI

Tā vietā, lai izmantotu nepiemērotus graudus, ACANA Wild Prairie Cat & Kitten barība satur veselus 30% augļu un dārzeņu, tostarp ‘Red Delicious’ ābolus no saules lutinātās Okenāgenas ielejas un sviesta ķirbjus, ķirbjus un spinātu lapas no vietējo prēriju saimniecību melnzemes augsnēm – un visa šī bagātība paredzēta labas veselības un imunitātes nostiprināšanai.


NESATUR GRAUDUS, AR ZEMU OGĻHIDRĀTU SATURU

Nesatur graudus un kartupeļus, ar zemu ogļhidrātu saturu. Lai atbilstu kaķu dabiskajam uzturam, ACANA Wild Prairie Cat & Kitten barība ir bagāta ar olbaltumvielām un tai ir zems ogļhidrātu saturs, turklāt tā nesatur sastāvdaļas ar augstu glikēmisko indeksu (piemēram, rīsus un kartupeļus), kas sastopamas parastajā kaķu barībā.


Ogļhidrāti ar augstu glikēmisko indeksu jau izsenis tiek saistīti ar aptaukošanos un diabētu un ātri sadalās, izraisot strauju un plašu cukura līmeņa paaugstināšanos kaķa asinīs.


ACANA Wild Prairie Cat & Kitten barība nesatur graudus un tai ir zems ogļhidrātu saturs, tādēļ tā lēnāk un ilgākā laika posmā paaugstina cukura līmeni kaķa asinīs un labvēlīgi paaugstina kaķa jutīgumu pret insulīnu un tauku uzkrāšanos, nodrošinot labu veselības stāvokli.


BRĪNIŠĶĪGA ĀDA UN KAŽOKS

Katru ACANA Wild Prairie Cat & Kitten barības kumosiņu mēs esam piesūcinājuši ar jūras izcelsmes Omega 3 (DHA, EPA) no savvaļā zvejotām Ņūbranšvīkas siļķēm, nodrošinot imunitāti un brīnišķīgu ādu un kažoku – kaķa veselības un dzīvesprieka ārējo simbolu.


PAAUGSTINĀTA VIELMAIŅA

Dabiski jūras augi un augu valsts sastāvdaļas, tostarp saulē kaltēta lucerna un piparmētru lapas veicina vielmaiņu, vienlaikus barojot un tonizējot kaķa barošanas traktu.

 

SASTĀVDAĻAS

Atkaulota vistas gaļa*, vistas gaļas milti, tītara gaļas milti, atkaulota tītara gaļa*, vistu tauki, aunazirņi, sarkanās lēcas, vistu aknas*, dzeltenais asaris bez asakām*, zaļie zirņi, zaļās lēcas, veselas olas*, dzeltenie zirņi, siļķu eļļa, lucerna, kaltētas brūnaļģes, lieli ķirbji*, sviesta ķirbji*, spinātu laksti*, burkāni*, āboli*, bumbieri*, dzērvenes, dažādi tokoferoli (konservants), cigoriņu saknes, pieneņu saknes, kumelītes, piparmētru lapas, ingvera sakne, ķimeņu sēklas, kurkuma, mežrožu augļi, ar sublimācijas metodi žāvētas vistu aknas, ar sublimācijas metodi žāvētas tītaru aknas, ar sublimācijas metodi žāvēta vista, ar sublimācijas metodi žāvēts tītars, Enterococcus faecium fermentācijas produkts, kā arī augstākās klases vitamīni un minerāli.

 

PIEDEVAS

Cinka proteināts, vara proteināts, A vitamīna piedeva, D3 vitamīna piedeva, kaltēts Enterococcus faecium fermentācijas produkts

 

KALORIJU SASTĀVS

ACANA atdarina ar gaļu un proteīniem bagātu uzturu, kādam kaķi evolūcijas gaitā pielāgojušies, vienlaikus samazinot ogļhidrātus un graudus ar augstu glikēmisko indeksu, kuri izraisa paaugstinātu un nestabilu cukura līmeni asinīs.

 

Salīdzinot ar tradicionālo barību, ACANA nodrošina vairāk kaloriju no olbaltumvielām un taukiem un mazāk no ogļhidrātiem, tādējādi samazinot aptaukošanās risku un veicinot labu kaķa veselību.

 

Vielmaiņas enerģija ir 4060 kcal/kg (500 kcal uz 250 ml krūzi), kur 34% enerģijas dod olbaltumvielas, 42% – tauki un 24% – augļi un dārzeņi.

 

JŪSU KAĶIS IR ĪPAŠS
Gluži kā jūs, arī jūsu kaķis vai kaķēns ir unikāls indivīds, kura barības prasības mainīsies atkarībā no viņa šķirnes, vides, vecuma un aktivitātes.

Tādēļ mēs iesakām izmantot šo tabulu kā sākuma punktu, novērot sava kaķa vai kaķēna svaru un pēc nepieciešamības regulēt barības devas. Turklāt mēs iesakām viņu barot divreiz dienā un vienmēr nodrošināt svaigu, tīru ūdeni.

 

Mainot uzturu, svarīgi darīt to pakāpeniski, jo kaķa vai kaķēna gremošanas sistēmai vajadzīgs laiks, lai pielāgotos ACANA barības bagātākajiem barības vielu līmeņiem. No 5 līdz 7 dienu laikā pakāpeniski iejauciet ACANA barību iepriekšējā barībā, katru dienu palielinot jaunās barības daudzumu, un septītajā dienā barojiet suni ar 100% ACANA barību.

 

BAROŠANAS NORĀDĪJUMI

SUŅA SVARS

BARĪBAS DAUDZUMS

KG

LBS

STANDARTDEVA

SAMAZINĀT SVARU

SENIOR

2 kg

4 lb

40 g

⅓ c

30 g

¼ c

3 kg

6 lb

45 g

⅜ c

30 g

¼ c

4 kg

9 lb

60 g

½ c

40 g

⅓ c

5 kg

11 lb

75 g

⅝ c

60 g

½ c

60 g

½ c

6 kg

13 lb

80 g

⅔ c

60 g

½ c

60 g

½ c

8 kg

17 lb

105 g

⅞ c

75 g

⅝ c

90 g

¾ c

10 kg

22 lb

120 g

1 c

80 g

⅔ c

105 g

⅞  c

*Izmantojiet standarta 250 ml/120 g mērkrūzi. Pasniedziet sausu vai nedaudz samitrinātu. Regulāri apmeklējiet veterinārārstu. Lai barību ilgāk saglabātu svaigu, mēs iesakām cieši noslēgt barības maisu un uzglabāt to vēsā, sausā vietā.


ACANA Wild Prairie Cat & Kitten barība ir izstrādāta atbilstoši uzturvērtības līmeņiem, kuri visiem dzīves posmiem noteikti AAFCO kaķu barības uzturvērtības aprakstos.


« Pie preču saraksta
« Pie preču saraksta

Lūdzam ievērot:

  • Visas cenas norādītas euro ar PVN 21%.
  • Prece var atšķirties no attēlā redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.


Ražotājs:
Cena:
- €
n/a



Pirkumu grozs
Jūsu grozā
nav preču

Populāras preces

ACANA PACIFICA CAT & KITTEN
Sausā barība »
€ 7.11 

ORIJEN Fit & Trim kaķiem
Sausā barība »
€ 8.42 

ORIJEN Cat
Sausā barība »
€ 8.42 

ORIJEN TUNDRA CAT
Sausā barība »
€ 10.74 




Top

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku.

X