Vienmēr labas preces un labas cenas.
LVRU
Labdien cienījamais: apmeklētāj

Mani pirkumi:

0.00 €
TOP

JAUNUMI

AKCIJAS

Piegāde

Kontakti

Informācija

Līzings


PRODUKTU KATALOGS
Zivis
Nano akvāriji (51)
Lielie akvāriji (111)
Akvāriji profesionāļiem (7)
Paliktņi (64)
Īpaši jūras akvārijiem
Zāles (19)
Barība (113)
Dzesēšanas sistēmas (9)
Barotavas (17)
Sildītāji (64)
Piederumi filtram
Filtri (103)
Gaisa kompresori (40)
Smidzinātāji (37)
Spuldzes
Apgaismojums (135)
Mēslojumi un ķimikālijas
Instrumenti akvāriju tīrīšanai (33)
Akvāriju stiklu tīrīšana (38)
Akvārija tīrīšana (57)
CO2 sistēmas (87)
Testi (78)
Dekorācijas
Ūdens sūkņi (50)
Straumes sūkņi (8)
Skimmeri (15)
Osmoze (52)
Ozonatori (2)
Piederumi (218)
Grunts (78)
UV sterilizatori (29)
Rezerves daļas
Dīķiem
Augi (44)
Garneles
Akvārija gliemeži
Putni
Kaķi
Suņi
Grauzēji
Bruņurupuči un rāpuļi
ZOO NEWS
Zirgs (2)
Aptieka mājdzīvniekiem un mājlopiem
Sanitāri higiēniskie līdzekļi (6)

Sākums   »   Zivis   »   Augi



Jauns pievedums

Kods:049GTC
Nosaukums:Staurogyne repens 1-2-Grow
Ražotājs:Tropica (Danija)
Preces tips:Priekšplānā augi
Pēc sarežģītības pakāpes::vienkāršie 

Cena:
8.50 


Attēli (3)
Vairāk informācijas
YouTube

 

Staurogyne repens ir viens no vispopulārākajiem un izplatītākajiem zemsedzes augiem. Šis augs ieguva popularitāti skaistā izskata un vieglās audzēšanas dēļ. Krāšņi krūmi, sulīgas, zaļas lapas, kas noklāj augsnes virskārtu un salīdzinoši īsā laikā veido blīvu paklāju. Augs ir tik nepretenciozs, ka ar to tiks galā pat iesācējs akvāristikā.


Staurogin ir piemērots audzēšanai gan lielos, gan mazos nano akvārijos, tas aug, veidojot iespaidīgu, spilgti zaļu paklāju.


Sakņu sistēma ir spēcīga, labi attīstīta. Lapu izmērs ir līdz 4 cm gaumā un apmēram 2 cm platumā. Labi pārdzīvo apgriešanu, pēc kuras stādījumi kļūst vēl blīvāki.

Apgaismojums, tāpat kā vairumam augu, ir nepieciešams spilgts, bet bez pārmērībām, dienasgaismas ilgums varētu būt 10 -12 stundas dienā.


Aktīvai augšanai stauroginam, tāpat kā lielākajai daļai augu, nepieciešami mikroelementi šķidra mēslojuma veidā. Vairāk kā citiem augiem tam vajadzīgs kālijs, tāpēc kombinācijā ar kompleksajiem mēslošanas līdzekļiem mēs iesakām pievienot kāliju šķidrā veidā.


Lai izveidotu skaistu, zaļu paklāju, īpaša uzmanība jāpievērš augsnes kvalitātei. Lai zemūdens paklājs būtu smaragdzaļš un krāšņs, jāizmanto barojoša augsne. Ja akvārijs darbojas bez barības vielu substrāta zem grunts, mēs iesakām stādīšanas vietās zem saknēm ievietot mēslojumu kapsulu / tablešu vai māla bumbiņu veidā.


Stādot augu jaunā vietā, vēlams nogriezt lielākos stublājus, kurus savukārt var sadalīt 3-4 daļās un stādīt grupās nelielā atstatumā citu no cita. Pēc aklimatizācijas jaunajā vietā staurogīns sāks dzīt stublājus horizontālā virzienā, kā rezultātā veidosies zaļš zāliens, izplatoties pa visu apakšējo virsmu.


Staurogīns vairojas ar meitas dzinumiem, kas veidojas pēc galotņu apgriešanas. Sakarā ar salīdzinoši lēno augšanas tempu, to apgriezt vajadzētu ne biežāk kā mēnesī.

 

 

Informācija par augu

 

Izcelsme

Dienvidamerika

Temperatūra

22-28°С

pH līmenis

6.0 – 7.0

Ūdens cietība

10 – 25 dGH

Augšanas ātrums

vidējs

Augstums

3 – 10cm

Prasība pēc apgaismojuma

zema

Prasība pēc CO2

zema

 
Ko nozīmē "1-2-Grow!"?
“1-2-Grow!” – tā ir jaunu augu kultivēšana, kas audzēti uzņēmuma Tropica laboratorijā. Tiek piegādāti veselīgi, tīri augi, bez gliemežiem, aļģēm un pesticīdiem, tāpēc tie ir pilnīgi nekaitīgi jutīgajām garnelēm un zivīm. Visi produkti “1-2-Grow!” aizsargāti no visa veida kaitēkļiem un citām likstām, pret ko varētu iebilst akvāriju īpašnieki. Nelielā tvertnē jūs saņemat lielu skaitu augu, kurus var sadalīt mazās porcijās un aptvert lielu akvārija platību. Augi atrodas īpašā barojošā vidē un var pietiekami ilgi gaidīt stādīšanas brīdi. No augu uzdīgšanas un iesakņošanās brīža līdz to nonākšanai pārdošanā nepeiet vairāk par 2-3 nedēļām, bet to garantētais uzglabāšanas laiks ir līdz 3 mēnešiem, tā ka nav vietas uztraukumam par iegādātās preces svaigumu.

Šo augu stādīšana ir ļoti vienkārša, jums tikai jāizņem augs no konteinera, mazgājot zem tekoša ūdens (15-26 ° C), jāatbrīvo tas no barojošā gēla, ar asām šķērēm jāsadala mazākās vienībās un ar pinceti jāiestāda saknes zemē vai substrātā. Ja rūpēsitie par nepieciešamo mēslojuma daudzumu atbilstošu CO2 koncentrāciju, tad no mazajiem dīgstiem ātri iegūsiet kuplu augu ar pārsteidzoši krāsainu izskatu.

 

Augus pērkot, svarīgi zināt! Vienmer.lv speciālisti zina, kādos apstākļos jāuzglabā augi, mēs nodrošinām augiem tādus pat apstākļus kā Tropica ražotājs, tāpēc pie mums pirktie augi vienmēr būs svaigi neatkarīgi no tā, kad mēs tos esam saņēmuši.

Jēdziens “veci” vai “aizstāvējušies” augi mums nav pieņemams, mēs tos veiksmīgi un ātri realizējam. 


« Pie preču saraksta
« Pie preču saraksta

Lūdzam ievērot:

  • Visas cenas norādītas euro ar PVN 21%.
  • Prece var atšķirties no attēlā redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā.
  • Konkrētos jautājumos par precēm varat sazināties ar mums.


Ražotājs:
Preces tips:


Cena:
- €


Pirkumu grozs
Jūsu grozā
nav preču

Populāras preces

Podiņus akvārija augiem
Piederumi »
€ 3.50 

Podiņus akvārija augiem, brūnas
Piederumi »
€ 2.50 

Aqua Medic Coral Construct 5 g
Piederumi jūras akvārijiem »
€ 4.27 

Kriptokorina (Cryptocoryne)
Augi »
€ 5.50 




Top

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes. Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu izmantošanas politiku.

X